Hur jag arbetar med bortsprungna djur

Mitt arbete med bortsprungna djur ❤
Lite info om hur jag arbetar ❤❤❤
I mitt arbete med bortsprungna djur så jobbar jag några gånger om dagen med att peppa och stärka djuren genom att peppa dom att gå hem, jag berättar för dom hur värdefulla och älskade dom är och att dom klarar allt. Jag jobbar även några gånger om dagen med att leda dom hem och då använder jag mig av en speciell teknik med ett snöre som jag berättar för djuren att jag ger dom ett fint snöre som dom klarar att hålla i ena delen och den andra delen leder dom hem samt att våga visa sig.
Jag ser bilder hur det ser ut runtomkring där dom är tex byggnader färger mm.
Dock är det inte varje dag som stressade djur visar bilder men varje dag jobbar jag ändå med detta andra runtomkring. Men med detta andra jag jobbar med är inget jag skriver om. Så därför blir det inte att jag kanske skriver varje dag till ägarna om inte djuren visar något nytt.

Om det drar ut på tiden med bortsprungna katter så beror det antingen på att dom är stressade och rädda eller att dom vill vara ute på äventyr och komma hem när dom själv vill. Eller så har dom blivit förvildade och om dom blivit det så tar det i regel väldigt lång tid att jobba med dessa djuren.
Jag kan därför aldrig säga hur lång tid det tar med varje djur.
Det kan även vara svårt att känna om ett djur lever eller har avlider för även om ett djur avlidit så letar sig själen hem och djuret känns därför levande.
Jag jobbar på samma sätt med alla djuren.
❤❤❤

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

29.05 | 20:04

Hej! Vi är en familj från Oskarström utanför Halmstad som vill utöka familjen med en cavalier. Vi har tidigare haft en cavalier tik och en golden retriever.

...
27.05 | 17:12

ej! Vi har precis mist vår älskade cavalier och känner att vi kan bara inte vara utan :(
Så nu letar vi med ljus och lykta efter en ny familjemedlem! Ruby eller black & tan. Valp eller om ni skulle veta någon som behöver nytt hem av någon anledning. Hels

...
24.05 | 14:50

Hej Marika,
Vi är en familj i Göteborg med stort djurintresse som letar efter en kompis till vår underbara Cavalier hane på ca.5 och våra tre Birmor, 5-13 år.

...
16.05 | 21:40

Hej, vi är ett pensionärspar som länge längtat efter en Cavalier valp. Vi bor i villa i Sjömarken, Borås. Vi undrar om du har någon ledig valp till oss?

...
Du gillar den här sidan