Hur jag arbetar med bortsprungna djur

Mitt arbete med bortsprungna djur ❤
Lite info om hur jag arbetar ❤❤❤
I mitt arbete med bortsprungna djur så jobbar jag några gånger om dagen med att peppa och stärka djuren genom att peppa dom att gå hem, jag berättar för dom hur värdefulla och älskade dom är och att dom klarar allt. Jag jobbar även några gånger om dagen med att leda dom hem och då använder jag mig av en speciell teknik med ett snöre som jag berättar för djuren att jag ger dom ett fint snöre som dom klarar att hålla i ena delen och den andra delen leder dom hem samt att våga visa sig.
Jag ser bilder hur det ser ut runtomkring där dom är tex byggnader färger mm.
Dock är det inte varje dag som stressade djur visar bilder men varje dag jobbar jag ändå med detta andra runtomkring. Men med detta andra jag jobbar med är inget jag skriver om. Så därför blir det inte att jag kanske skriver varje dag till ägarna om inte djuren visar något nytt.

Om det drar ut på tiden med bortsprungna katter så beror det antingen på att dom är stressade och rädda eller att dom vill vara ute på äventyr och komma hem när dom själv vill. Eller så har dom blivit förvildade och om dom blivit det så tar det i regel väldigt lång tid att jobba med dessa djuren.
Jag kan därför aldrig säga hur lång tid det tar med varje djur.
Det kan även vara svårt att känna om ett djur lever eller har avlider för även om ett djur avlidit så letar sig själen hem och djuret känns därför levande.
Jag jobbar på samma sätt med alla djuren.
❤❤❤

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

20.01 | 10:40

Hej. Jag och min man bor i en lägenhet i Stockholm, 200 m från skogen. Jag letar cavaliervalp och såg att ni väntar valpar till våren.

Mvh,
Sahanna

...
16.01 | 21:44

Hej! Vi är ett Pensionärspar som haft hund i 35 år och har nu en 11 årig irländsk setter. Vi vill gärna skaffa en ny hund och då gärna på foder.

...
10.01 | 21:23

Hej!
Du får gärna skicka mejl till mig på
marika.1978@hotmail.com

Du får gärna ringa mig
På 073 837 08 44
Mvh Marika

...
10.01 | 21:22

Hej!
Du får gärna skicka mejl till mig på
marika.1978@hotmail.com

Och du får gärna ringa mig på
073 837 08 44
Mvh Marika

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS