Hur jag arbetar med bortsprungna djur

Mitt arbete med bortsprungna djur ❤
Lite info om hur jag arbetar ❤❤❤
I mitt arbete med bortsprungna djur så jobbar jag några gånger om dagen med att peppa och stärka djuren genom att peppa dom att gå hem, jag berättar för dom hur värdefulla och älskade dom är och att dom klarar allt. Jag jobbar även några gånger om dagen med att leda dom hem och då använder jag mig av en speciell teknik med ett snöre som jag berättar för djuren att jag ger dom ett fint snöre som dom klarar att hålla i ena delen och den andra delen leder dom hem samt att våga visa sig.
Jag ser bilder hur det ser ut runtomkring där dom är tex byggnader färger mm.
Dock är det inte varje dag som stressade djur visar bilder men varje dag jobbar jag ändå med detta andra runtomkring. Men med detta andra jag jobbar med är inget jag skriver om. Så därför blir det inte att jag kanske skriver varje dag till ägarna om inte djuren visar något nytt.

Om det drar ut på tiden med bortsprungna katter så beror det antingen på att dom är stressade och rädda eller att dom vill vara ute på äventyr och komma hem när dom själv vill. Eller så har dom blivit förvildade och om dom blivit det så tar det i regel väldigt lång tid att jobba med dessa djuren.
Jag kan därför aldrig säga hur lång tid det tar med varje djur.
Det kan även vara svårt att känna om ett djur lever eller har avlider för även om ett djur avlidit så letar sig själen hem och djuret känns därför levande.
Jag jobbar på samma sätt med alla djuren.
❤❤❤

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

01.09 | 00:18

Hej! Är väldigt intresserad av en liten blenheim eller en brun kille. Hundvana finns.. Vi bor i villa och har även en sommarstuga. Motion ,trygghet, kärlek. MVH

...
03.08 | 19:28

Bästa Marika med en fantastisk gåva att hjälpa djuren hem till husse o matte. Du kan lugnt vända dig till henne för hjälp att lokalisera ditt älskade djur.

...
03.08 | 00:09

Hejsan!
Jag är mycket seriös och vill ha en egen liten prinsessa just en cavalier . Har ni några planer för år 2022?

...
03.08 | 00:04

Hejsan !
Även jag är mycket seriös för ett köp av en cavalier valp , en tik , en egen liten prinsessa.

Har ni några planer till nästa år ? Mvh pirjo K

...
Du gillar den här sidan